Tuotemerkki: Giasco

Giasco

Giasco työkengät- Italialaista laatua

Giasco työkengät ovat alansa parhaimmistoa.

Giasco on italialainen yritys, joka tarjoaa sertifioituja tuotteita jalkojen suojaamiseen ja hyvinvointiin. Vuonna 2022 tuli täyteen 50-vuotta turvajalkineteollisuuden toimijana.

Monipuolisiis, vahva innostus valmistaa täydellisiä turvakenkiä ovat Giascon valttikortteja. Heidän jalkineistaan löytyy eturivin teknologiaa yhdistettynä mukavuuteen. Giasco on myös patentoinut omaa teknologiaa. Näillä toimilla Giasco on saanut jalansijan alan johtajien joukossa yli 90-maassa.

Chiampon laakso, jossa Giascon tehdas sijaitsee, tunnetaan nimenomaan sen erityisosaamisestaan nahankäsittelyssä. Heiltä löytyy valtavasti tietotaitoa nahan käsittelystä ja jalostamisesta. Myös muihin materiaaleihin ja niiden kehittämistyöhön panostetaan. Tämän johdosta jalkineet ovatkin tunnettuja erinomaisesta kestävyydestään ja näillä jalkineilla on kahden vuoden takuu koskien turvakärkeä, naulaanastumissuojaa sekä valmistusvirheitä.

Giascolta on saatavilla myös erikoisjalkineita tukielinsairauksista kärsiville. Erityinen menetelmä, jolla pohjat valmistetaan saa pohjan säilyttämään muotonsa koko kengän eliniän ajan. Ainoana koko maailmassa Giascolta löytyy myös kokonainen mallisto keinupohjaisia turvajalkineita.

 

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.
326

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen avulla saat ensimmäisenä tiedot ajankohtaisista kampanjoista ja tapahtumista.

Nyt uutiskirjeen tilanneille alennuskuponki verkkokauppaan.

Tilaa tästä