Tilaus- ja toimitusehdot

Outokummun Pienkone Oy:n yleiset sopimusehdot

Asiakas

www.outokummunpienkone.fi on Outokummun Pienkone Oy:n (3333390-1) ylläpitämä verkkosivusto.

Asiakkaana voivat olla kuluttajat, yritykset ja yhteisöt.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Outokummun Pienkone Oy:n ja asiakkaan välisessä kauppasuhteessa, johon soveltuu myös Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja. Outokummun Pienkone Oy:llä on oikeus päivittää sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

Asiakkuus ja tietosuoja

Asiakasta velvoitetaan antamaan tilaamista varten täydelliset yhteystiedot. Asiakkailta vaaditaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Asiakas voi tarkistaa itseään koskevat tiedot olemalla yhteydessä yritykseen ja halutessaan kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin. Outokummun Pienkone Oy:llä on oikeus perua kauppa, mikäli asiakas ei ole toiminut yleisesti hyväksyttyjen toimintatapojen mukaisesti. Outokummun Pienkone Oy pidättää oikeuden olla myymättä tuotteita jälleenmyytäväksi.

Tuotevalikoima

Saatavuustiedot perustuvat maahantuojien ja valmistajien ilmoittamiin toimitusaikoihin. Outokummun Pienkone Oy tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä eikä Outokummun Pienkone Oy takaa sellaisten tilattujen tuotteiden toimitusta, jotka eivät ole heti lähetettävissä.

Outokummun Pienkone Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Outokummun Pienkone Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Ilmoitamme asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Outokummun Pienkone Oy voi myydä verkossa ja myymälöissään outlet-tuotteita. Outlet-tuotteet ovat pääsääntöisesti asiakaspalautuksia, poistuvia tuotteita ja mallikappaleita. Tuotteen kuntoluokka sekä muut ominaisuudet ja ehdot määritellään myyntitiedoissa.

Outokummunpienkone.fi pidättää oikeuden rajoittaa eräiden tuotteiden myyntiä. Tuotteiden ikärajoja noudatetaan lainmukaisesti. K18-tuotteiden tilaaminen vaatii syntymäajan luovuttamista.

Toimittaminen

Tuotteet voidaan tilata joko kuljetuspalvelun (Posti) toimittamana tai noutaa Outokummun Pienkone Oy:n myymälästä

Pyrimme toimittamaan yksittäisen tilauksen tuotteet yhdellä kerralla.

Mikäli kaikki tilauksen tuotteista eivät ole heti toimitettavissa, asiakas voi pyytää jakamaan tilauksen, jolloin puuttuvat tuotteet siirtyvät uuteen tilaukseen. Tilauksen jakamisen seurauksena syntyvän uuden tilauksen toimitus on lisämaksullinen.

Outokummun Pienkone Oy tarjoaa mahdollisuuden tilata tiettyjen tuotteiden kanssa tai yhteydessä lisäpalveluita, kuten asennuspalveluita. Asiakkaan tulee tarkistaa palvelun sisältö ja laajuus ennakkoon sekä varmistaa, että tarvittavat valmistelut ja toimet ovat tehty, jotta palvelu voidaan suorittaa.

Asennuspalveluissa asennuspaikan olosuhteet ovat asiakkaan vastuulla. Mikäli asennusta ei voida suorittaa Outokummun Pienkone Oy:stä riippumattomista syistä, ei asennuksen hintaa palauteta.

Hinnoittelu ja maksutavat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja, ellei toisin ole mainittu. Outokummun Pienkone Oy pidättää oikeuden perua tilauksen, jos tuote on myyty virheellisellä hinnalla hinnoitteluvirheen, järjestelmähäiriön tai muun vastaavan virhetilanteen vuoksi.

Hinnat tarkistetaan käsittelyhetkellä. Hinnan laskiessa hinnat korjataan asiakkaan avoimeen tilaukseen. Hinnan noustessa ennen tilauksen käsittelyä, myydään tuote tilauksentekohetken hinnalla.

Ajankohtaiset tiedot tarjolla olevista maksutavoista löytyvät Outokummun pienkone Oy:n sivuilta. Luotollisiin maksutapoihin saattaa liittyä myös muita sopimusehtoja, esimerkiksi liittyen luottokelpoisuuden tarkistamiseen. Luoton tarkemmat kuvaukset ja luoton myöntäjän tiedot on eritelty ostoskorissa lain vaatimalla tavalla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Palauttaminen

Outokummun Pienkone Oy tarjoaa asiakkailleen 14 vuorokauden palautusoikeuden. Asiakas voi palauttaa tuotteen postitse asiakaspalautuksella tai suoraan myymälään. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti.

Mikäli palautat perille asti toimitetun kuljetuksen, emme hyvitä mahdollisia toimitus-, kuljetus- tai asennuskustannuksia taikka lisäpalveluiden kuluja. Asiakas vastaa myös palautuskustannuksista niiden tuotteiden osalta, jotka painonsa tai kokonsa puolesta edellyttävät erilliskuljetusta (mitat yli 100 x 60 x 60 cm, paino yli 25 kg).

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä. Lisäksi asiakkaan tulee säilyttää kaikki asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti.

Asiakas vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos tuote on otettu käyttöön. Asiakkaan tulee huolehtia tuotteesta ja sen mukana toimitettavista tarvikkeista, ohjeista ja tuotepakkauksesta, kunnes on päättänyt pitää tuotteen.

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät voimassa olevan lainsäädännön (kuluttajansuojalain 6. luvun 16 pykälän) mukaisesti.

Rekisteröidyillä ajoneuvoilla, palvelutuotteilla tai digitaalisella sisällöllä ei ole kuluttajansuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu.

Muut Ehdot

Tuotteiden yhteydestä löytyvät tuoteselosteet, käyttöturvatiedotteet ja käyttöohjeet. Asiakas on aina vastuussa tuotteen testaamisesta omaan käyttötarkoitukseensa. Emme ole vastuussa virheistä, jotka aiheutuvat siitä, että tuote ei sovi asiakkaan käyttötarkoitukseen. Asiakkaan tulee aina perehtyä teknisten tietojen sisältämiin käyttöohjeisiin sekä vaaralausekkeisiin. Emme vastaa virheistä ja ongelmista, joita on syntynyt, jos näitä ohjeita ei ole noudatettu, kuten tuotteen vääränlaisesta säilytyksestä, virheellisestä käyttötavasta tai puutteellisesta henkilösuojauksesta käytön aikana.

Takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Takuu ei rajoita kuluttajansuojalaissa tarkoitettua myyjän virhevastuuta. Asiakkaan tulee tutustua tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Takuu kattaa ainoastaan tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Takuukorjaus tehdään aina valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Virheellisiä outlet-tuotteita ei vaihdeta vastaavaan normaalihintaiseen uuteen tuotteeseen.

Outokummun Pienkone Oy ei ole vastuussa ostajan aiheuttamista vahingoista. Takuun ulkopuoliset kustannukset ja selvästi aiheettoman huoltokäynnin kustannukset voidaan periä kokonaisuudessaan asiakkaalta.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Osapuolet pyrkivät neuvottelemaan erimielisyyksistä, mutta mikäli osapuolten välillä ei synny sopua, on kuluttaja-asiakkaalla oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajaneuvonnan tietoon tai riita-asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiamieskuluja ei korvata, koska kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

326

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen avulla saat ensimmäisenä tiedot ajankohtaisista kampanjoista ja tapahtumista.

Nyt uutiskirjeen tilanneille alennuskuponki verkkokauppaan.

Tilaa tästä